Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid en mos

Lansto 2 of 3 Veegmachine, 60cm breed

De Lansto 2 is een 60cm brede krachtige veegmachine met Briggs and Stratton motor. Ook is dezelfde machine uit te rusten met een Texas motor, dit is een Chinese Loncin motor. Niet slecht, en een stukje voordeliger.

De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw en ijsbanen vegen in de winter. Wel is het belangrijk om te weten dat een veegmachine de bestrating enkel onkruidvrij kan houden bij regelmatig gebruik, minimaal 1x per 4 weken vegen is hierbij de regel.

De Lansto veegmachines zijn zeer geschikt om de bestrating vrij te vegen van groenaanslag en onkruid door de extra hard nylon borstels of staalborstel en de aangepaste aandrijving waardoor de borstel sneller draait en bijvoorbeeld de sneeuw goed (en verder) weg veegt. Dit geeft ook weer voordelen bij het onkruid vrij vegen, de extra hard nylon haren raken de ondergrond veel vaker per seconde vergeleken met de standaard veegmachines van dit model.

Eigenschappen:

• Zelfrijdend, zowel voor- als achteruit
• Veeg- en rijsnelheid instelbaar
• Werkbreedte 60cm of 70cm
• Extra verdichte harde nylon borstels of staalborstel (let op bij regelmatig gebruik van de staalborstel kan de bestrating wel beschadigd raken)
• Instelbare borsteldruk
• Veegt zand, potgrond, stro, hooi, bladeren, sneeuw etc. moeiteloos weg
• Geschikt om sneeuw te vegen ipv schuiven waardoor de bestrating helemaal schoon is, en er geen zout gebruikt hoeft te worden.

 

60cm breed: Lansto 2 en 3

De Texas 650TG veegmachine is een compacte en gebruiksvriendelijke veger van 60cm breed welke het hele jaar door inzetbaar is. De Lansto 2 / 3 heeft grote aandrijfwielen en 3 versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit. Het is de ideale machine om uw bestrating het hele jaar schoon en onkruidvrij te houden.

De extra harde nylon borstel welke speciaal voor Lansto ontwikkeld is houdt de bestrating het hele jaar vrij van onkruid en mos groei. Ook sneeuw wordt er eenvoudig mee weggeveegd en maakt de optie sneeuwschuif overbodig.

De veegrichting kan gemakkelijk versteld van schuin naar links of rechts naar recht vooruit.

De opvangbak met extra grote zwenkwielen vangt niet enkel het vuil op, het reduceert de stofvorming bij droog weer ook aanzienlijk.

De verticuteerkop is een super aanvulling om de veegmachine multifunctioneler te maken. Het werkt een stuk krachtiger dan de gebruikelijke elektrische verticuteermachines. De grote wielen welke er voor het verticuteren extra aangekoppeld worden zorgen dat de machine goed stabiel blijft lopen en niet gaat ‘happen’. De diepte is gemakkelijk in te stellen door middel van de stelringen. Het ombouwen van borstelmachine naar verticuteermachine kost de eerste keer ongeveer een half uurtje, daarna 15 minuten. De verticuteerkop kan ook op de 70cm versie geplaatst worden, echter de werkbreedte blijft 60cm.

Een sneeuwschuif is bij de veegmachines niet aan te raden. De versnelde aandrijving en extra harde borstel zorgen ervoor dat de sneeuw volledig weggeblazen wordt en de bestrating dus in 1 beweging helemaal schoon is. Met een sneeuwschuif blijft er altijd een laagje liggen wat weer glad wordt. Ook blijft de sneeuwschuif vaak haken in de bestrating. Dit is dus geen aanrader. Mocht u toch echt een sneeuwschuif willen, wij hebben deze wel op voorraad.

De Veegmachine is standaard uitgerust met een goede B&S motor (950 series) van 6.5pk. Mocht u een goedkopere variant zoeken, dan is dezelfde machine ook uit te rusten met de Texas (Chinese Loncin) motor van 5.7 pk.

Lansto Veegmachines BV komt in tegenstelling tot andere aanbieders de veegmachine bij u demonstreren. Dit kost niets extra’s en zorgt ervoor dat u de verschillende modellen zelf kunt uitproberen op uw bestrating en u zo de juiste machine kunt kiezen. Geen koopverplichting of demonstratiekosten. Puur service.

Na aanschaf wordt de service en garantie (2 jaar) ook bij u op locatie uitgevoerd waarbij er geen voorrij kosten berekend worden.

Prijzen:

Lansto 2: 60cm breed met goede B&S 950 series motor 6.5pk: € 818,18 excl. Btw, € 990,00 inclusief Btw

Lansto 3: 60cm breed met Texas (Chinese Loncin) motor 5.7pk: € 735,54 excl. Btw, € 890,00 inclusief Btw

Opvangbak 60cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

Sneeuwschuif 60cm (overbodig) geassembleerd: € 82,64 excl. BTW, € 100,000 inclusief Btw

Verticuteerkop 60cm: € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

Reserveborstel 60cm: € 82,64 excl. Btw, € 100,00 inclusief Btw

 

 

Lansto 5: 70cm breed met goede B&S 950 motor: € 871,90 excl. Btw, € 1055,00 inclusief Btw

Opvangbak 70cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 99,17 excl. Btw, € 120,00 inclusief Btw

Reserveborstel 70cm: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

 

Verticuteerkop 60cm (kan ook op de 70cm brede veegmachines): € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

De Lansto Veegmachines: koploper door kwaliteit en service op locatie.

 

De Lansto – Texas veegmachines zijn veel gekopieerd, echter de Lansto’s zijn op een aantal punten verbeterd, te weten:

• Verzwaarde aandrijving
• Borstel (extra harde dikke nylon haren)
• Geen kunststof handvaten, maar stalen handvaten, in rubber huls
• eenvoudige hoekverstelling
• Traploos regelbare werksnelheid
• Extra brede banden voor betere grip
• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen, luchtfilter, carburateur en bougie schoonmaken; de gehele machine nalopen)

 

Liever een iets bredere machine? Kijk eens bij de Lansto 10-13 van 80cm of 100cm breed.

Benieuwd hoe anderen over ons denken? Voor Google recensies kunt u op Google zoeken naar ‘Lansto Veegmachines B.V.’ of op deze link klikken.

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen / appen met Bart van Nuland op +31610845314 of mail via info@veegmachinekopen.nl

Lansto Veegmachines B.V.
5.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
Patrick RossenPatrick Rossen
09:19 10 Mar 23
Bart heeft mij prima geadviseerd, volgens afspraak een mooie veegmachine bezorgd, uitleg gegeven en een korte demonstratie, perfect!
Hans Oude BreuilHans Oude Breuil
16:43 18 Feb 23
Enorm tevreden met de Lansto 2. Heel goede uitleg en een enorme service. Omdat we even moesten wachten, heeft Bart het onkruid maar even weggehaald. Nogmaals bedankt voor je eerlijke adviezen.
John BorsJohn Bors
15:44 29 Dec 22
Luistert en observeert en legt de opties uit. Toont ter plekke resultaat van apparatuur en is zeer schappelijk met inruil en prijs. Een top adres.
patrick huijpatrick huij
11:30 19 Dec 22
goede uitleg van hoe de machine werkt. hij werkt ook zeer goed voor mij ook met de schuif het loopt lekker top
Peter MeelhuysenPeter Meelhuysen
12:16 31 Oct 22
Bij aanschaf van onze onkruidmachine kwam Bart de machine bij ons thuis demonstreren. Naast het feit dat hij dit uiterst kundig en vooral vriendelijk deed, deed de machine zijn werk ook uitstekend. Daardoor hebben we direct een onkruidmachine besteld, die ook direct achtergelaten werd voor gebruik. Over die aankoop zijn we nog altijd zeer tevreden. Pakweg een jaar na aankoop kwam Bart ook weer aan huis om de machine een servicebeurt te geven. Ook toen zijn we weer uiterst vriendelijk door Bart geholpen. Na de servicebeurt bleek de machine brandstof te lekken. Ik heb dit gemeld en kort daarna stuurde Bart een bericht dat hij in de buurt was en of hij de lekkage kom komen verhelpen. Wij waren niet thuis maar hij heeft de reparatie toch (na akkoord van ons uiteraard) bij ons thuis uitgevoerd. Zonder kosten. Wat een ongelooflijk goede service lever je, Bart! Heel veel dank daarvoor.
Jaap-Jan SmitJaap-Jan Smit
19:17 27 Sep 22
Langs geweest om de machines te demonstreren zonder verplichting tot koop. Goede uitleg over de machines!
Bart SchuurmanBart Schuurman
17:05 10 Sep 22
Bart is heel vriendelijk ,legt alles goed uit wat wel en niet kan met de machines , hij heeft de machines bij hem in de bus zodat je hem gelijk hebt ,na het uit proberen van die machines . echt een fijn gesprek
Nicole van de WalleNicole van de Walle
09:36 02 Aug 22
Bart van Nuland van Lansto Veegmachines B.V. verdient deze beoordeling.* 's Ochtends gebeld om een Texas onkruidborstel te bestellen, 's middags stond hij er al, met een demo-model én een nieuwe.* Hij nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie met tips.* Géén gladde verkooppraatjes maar hij laat de keus aan jezelf.* Heel sympathiek en heel aardig voor de honden ;-)Echt een aanrader!
christa duroochrista duroo
08:02 29 Mar 22
Super tevreden met de Lansto 2. Bart is ermee langsgekomen voor demonstratie. Netjes & geduldig uitgelegd hoe machine werkt. Meerdere toestellen gedemonstreerd. Goede resultaten. Geen druk op verkoop. Prima !! Zeer tevreden. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!!
Marcel TilborghsMarcel Tilborghs
20:16 12 Dec 21
Demo ter plaatse. Verschillende mogelijkheden met voor- en nadelen. Service TOP!
Marjo BruurmijnMarjo Bruurmijn
20:51 20 Nov 21
Naast goede kwaliteit van de veegmachine krijg je nog een erg goed service ook. Wij zijn hiervan erg onder de indruk.Snelle service.
Ellen KotteEllen Kotte
10:44 08 Nov 21
Prettige en snelle manier van communiceren en afspraak plannen. Bart kwam met diverse machines in zijn bus. Goed en duidelijk advies gekregen passend bij onze situatie. Garantie staat hoog in het vaandel. Geen enkele druk om wat te 'moeten' kopen ondanks dat hij van ver moest komen.De machine inmiddels uitgeprobeerd en erg blij mee! Handzame machine, makkelijk te bedienen. Naast het opruimen van bladeren ook erg fijn om de voegen schoon te krijgen. Grote plukken onkruid verwijder ik van te voren en veegt de machine moeiteloos mee. Nu kunnen we door regelmatig te vegen het oprit schoon, onkruidvrij en netjes houden!
Roos GommersRoos Gommers
08:38 05 Nov 21
Super handig Bart kwam met zijn bus langs en had verschillende machines bij die we op ons eigen terrein uit konde proberen hij geeft goed advies in ons geval was een smallere machine beter vanwege de wendbaarheid. Ideaal om de juiste machine uit te kiezen.
Jan BeemerJan Beemer
17:50 14 Oct 21
Advies voor wat echt het best is voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes voor meer omzet. Duidelijke demo en mogelijkheid om op eigen terein de machines uit te proberen.
js_loader