Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid en mos

Home » Veegmachines voor het zware werk » 60cm brede veegmachine Lansto 2 of 3

Lansto 2 of 3 Veegmachine, 60cm breed

De Lansto 2 is een 60cm brede krachtige veegmachine met Briggs and Stratton motor. Ook is dezelfde machine uit te rusten met een Texas motor, dit is een Chinese Loncin motor. Niet slecht, en een stukje voordeliger.

De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw en ijsbanen vegen in de winter. Wel is het belangrijk om te weten dat een veegmachine de bestrating enkel onkruidvrij kan houden bij regelmatig gebruik, minimaal 1x per 4 weken vegen is hierbij de regel.

De Lansto veegmachines zijn zeer geschikt om de bestrating vrij te vegen van groenaanslag en onkruid door de extra hard nylon borstels of staalborstel en de aangepaste aandrijving waardoor de borstel sneller draait en bijvoorbeeld de sneeuw goed (en verder) weg veegt. Dit geeft ook weer voordelen bij het onkruid vrij vegen, de extra hard nylon haren raken de ondergrond veel vaker per seconde vergeleken met de standaard veegmachines van dit model.

Eigenschappen:

• Zelfrijdend, zowel voor- als achteruit
• Veeg- en rijsnelheid instelbaar
• Werkbreedte 60cm of 70cm
• Extra verdichte harde nylon borstels of staalborstel (let op bij regelmatig gebruik van de staalborstel kan de bestrating wel beschadigd raken)
• Instelbare borsteldruk
• Veegt zand, potgrond, stro, hooi, bladeren, sneeuw etc. moeiteloos weg
• Geschikt om sneeuw te vegen ipv schuiven waardoor de bestrating helemaal schoon is, en er geen zout gebruikt hoeft te worden.

 

60cm breed: Lansto 2 en 3

De Texas 650TG veegmachine is een compacte en gebruiksvriendelijke veger van 60cm breed welke het hele jaar door inzetbaar is. De Lansto 2 / 3 heeft grote aandrijfwielen en 3 versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit. Het is de ideale machine om uw bestrating het hele jaar schoon en onkruidvrij te houden.

De extra harde nylon borstel welke speciaal voor Lansto ontwikkeld is houdt de bestrating het hele jaar vrij van onkruid en mos groei. Ook sneeuw wordt er eenvoudig mee weggeveegd en maakt de optie sneeuwschuif overbodig.

De veegrichting kan gemakkelijk versteld van schuin naar links of rechts naar recht vooruit.

De opvangbak met extra grote zwenkwielen vangt niet enkel het vuil op, het reduceert de stofvorming bij droog weer ook aanzienlijk.

De verticuteerkop is een super aanvulling om de veegmachine multifunctioneler te maken. Het werkt een stuk krachtiger dan de gebruikelijke elektrische verticuteermachines. De grote wielen welke er voor het verticuteren extra aangekoppeld worden zorgen dat de machine goed stabiel blijft lopen en niet gaat ‘happen’. De diepte is gemakkelijk in te stellen door middel van de stelringen. Het ombouwen van borstelmachine naar verticuteermachine kost de eerste keer ongeveer een half uurtje, daarna 15 minuten. De verticuteerkop kan ook op de 70cm versie geplaatst worden, echter de werkbreedte blijft 60cm.

Een sneeuwschuif is bij de veegmachines niet aan te raden. De versnelde aandrijving en extra harde borstel zorgen ervoor dat de sneeuw volledig weggeblazen wordt en de bestrating dus in 1 beweging helemaal schoon is. Met een sneeuwschuif blijft er altijd een laagje liggen wat weer glad wordt. Ook blijft de sneeuwschuif vaak haken in de bestrating. Dit is dus geen aanrader. Mocht u toch echt een sneeuwschuif willen, wij hebben deze wel op voorraad.

De Veegmachine is standaard uitgerust met een goede B&S motor (950 series) van 6.5pk. Mocht u een goedkopere variant zoeken, dan is dezelfde machine ook uit te rusten met de Texas (Chinese Loncin) motor van 5.7 pk.

Lansto Veegmachines BV komt in tegenstelling tot andere aanbieders de veegmachine bij u demonstreren. Dit kost niets extra’s en zorgt ervoor dat u de verschillende modellen zelf kunt uitproberen op uw bestrating en u zo de juiste machine kunt kiezen. Geen koopverplichting of demonstratiekosten. Puur service.

Na aanschaf wordt de service en garantie (2 jaar) ook bij u op locatie uitgevoerd waarbij er geen voorrij kosten berekend worden.

Prijzen:

Lansto 2: 60cm breed met goede B&S 950 series motor 6.5pk: € 818,18 excl. Btw, € 990,00 inclusief Btw

Lansto 3: 60cm breed met Texas (Chinese Loncin) motor 5.7pk: € 735,54 excl. Btw, € 890,00 inclusief Btw

Opvangbak 60cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

Sneeuwschuif 60cm (overbodig) geassembleerd: € 82,64 excl. BTW, € 100,000 inclusief Btw

Verticuteerkop 60cm: € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

Reserveborstel 60cm: € 82,64 excl. Btw, € 100,00 inclusief Btw

 

 

Lansto 5: 70cm breed met goede B&S 950 motor: € 871,90 excl. Btw, € 1055,00 inclusief Btw

Opvangbak 70cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 99,17 excl. Btw, € 120,00 inclusief Btw

Reserveborstel 70cm: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

 

Verticuteerkop 60cm (kan ook op de 70cm brede veegmachines): € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

De Lansto Veegmachines: koploper door kwaliteit en service op locatie.

 

De Lansto – Texas veegmachines zijn veel gekopieerd, echter de Lansto’s zijn op een aantal punten verbeterd, te weten:

• Verzwaarde aandrijving
• Borstel (extra harde dikke nylon haren)
• Geen kunststof handvaten, maar stalen handvaten, in rubber huls
• eenvoudige hoekverstelling
• Traploos regelbare werksnelheid
• Extra brede banden voor betere grip
• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen, luchtfilter, carburateur en bougie schoonmaken; de gehele machine nalopen)

 

Liever een iets bredere machine? Kijk eens bij de Lansto 10-13 van 80cm of 100cm breed.

Benieuwd hoe anderen over ons denken? Voor Google recensies kunt u op Google zoeken naar ‘Lansto Veegmachines B.V.’ of op deze link klikken.

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This