Rolbezem huren

Home » Rolbezem huren

Uw nieuwe rolbezem kunt u huren bij Lansto B.V. Ons bedrijf is fabrikant van de meest hoogwaardige veegmachines voor het zware werk en heeft ook een divers aanbod aan Eureka machines voor fijnere werkzaamheden. Laat ons ook een vrijblijvende demonstratie uitvoeren op locatie.

Vind dé rolbezem om te huren

Bij Lansto B.V. vindt u gegarandeerd de rolbezem om te huren die aan uw voorkeuren voldoet. Zo fabriceren wij sinds 2008 zelf rolbezems die, door middel van enkele kleine aanpassingen, onder meer uitstekend in staat zijn om stofvorming die ontstaat bij het krachtig vegen van bestrating te reduceren. Ook zijn onze veegmachines voorzien van:

  • Een sterkere motor;
  • Verzwaarde en versnelde aandrijving voor meer contactmomenten borstel en ondergrond;
  • Extra harde borstel (geharde nylon haren);
  • Eenvoudige hoekversnelling;
  • Geen kunststof maar stalen handvaten;
  • Traploos regelbare werksnelheid.

Door deze unieke eigenschappen zijn deze machines uitstekend geschikt voor het ruwere buitenterrein. Wilt u echter magazijnen, loodsen of garages snel en efficiënt schoonvegen? Kies dan voor één van de Eureka machines, speciaal gemaakt voor het fijne werk.

Gratis demonstratie

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u graag over uw keuze en geven wij bovendien met veel genoegen een gratis demonstratie op locatie. Mocht de rolbezem die u gaat huren bevallen, laten we er gelijk een volledig startklaar achter. Bel hiervoor naar +31(0)6-1084 5314, stuur een e-mail naar info@veegmachinekopen.nl of vul even ons contactformulier in.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This