Veegmachine huren Brabant

Home » Veegmachine huren Brabant

Wilt u graag een hoogwaardige veegmachine huren in Brabant? Zowel particulieren als bedrijven huren bij Lansto B.V. een veegmachine van topkwaliteit. Onze machines zijn zelfs per dag te huur!

Veegmachine van hoge kwaliteit huren in Brabant

Wilt u eens een veegmachine proberen, heeft u een project dat u veegschoon wil opleveren of wilt u als particulier graag de komende tijd besteden om uw oprit weer sneeuwvrij te maken? Dan is het een veegmachine huren bij Lansto B.V. in Brabant de juiste oplossing. Wij verhuren onze zelf ontwikkelde Lansto 01, een allround veegmachine met onder meer sterke motor, extra harde nylon borstel en aangepaste (verzwaarde) aandrijving, al per dag! U kunt de veegmachine op komen halen bij onze locatie te Prinsenbeek of gebruik maken van onze handige haal- en brengservice.

De mogelijkheden & prijzen

Om ook een veegmachine te huren bij Lansto B.V. in Brabant belt u naar +31(0)6-1084 5314 of mailt u naar info@veegmachinekopen.nl. Wij vertellen u via deze kanalen ook graag geheel vrijblijvend over de vele mogelijkheden en voorwaarden. Wij hebben een ruime voorraad en bieden een goede garantie. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud nadat u een veegmachine heeft gehuurd. Dat is de service die Lansto B.V. biedt.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This