Sneeuw veegmachine

Home » Sneeuw veegmachine

Een sneeuwveegmachine, die koopt u natuurlijk bij Lansto B.V. Met onze sneeuwmachine bent u sneeuw de baas en maakt u uw terrein snel sneeuwvrij. Wilt u voor een korte periode gebruik maken van onze sneeuw veegmachine? Dan maken wij het u graag gemakkelijk! Voor een scherp dagtarief kunt u bij ons een sneeuw veegmachine naar keuze huren. Indien gewenst leveren we de machine af bij u op locatie en halen we deze weer op na gebruik.

Sneeuw veegmachine: een vrijblijvende demonstratie

Denkt u erover een sneeuw machine aan te schaffen dan kunnen wij ons voorstellen dat u het prettig vindt de machine van uw keuze eerst in werking te zien zodat u een weloverwogen besluit kunt maken. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom verzorgen wij graag een demonstratie voor u. Deze presentatie is geheel vrijblijvend. Is de sneeuw veegmachine naar wens? Dan laten wij deze startklaar voor u achter. Dat is pas service! Maak uw keuze uit meerdere modellen waaronder de Lansto 11. Dit is een bijzonder krachtige veegmachine die geschikt is voor meerdere toepassingen. Het verwijderen sneeuw in de winter, onkruid in de lente en bladeren in het najaar: met behulp van de Lansto 11 heeft u hier geen omkijken meer naar. Neemt u voor meer informatie over onze producten of onze service- en garantievoorwaarden gerust contact met ons op!

Een sneeuw veegmachine kopen of huren? Neem contact met ons op!

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This