De passende schrobzuig machine voor uw situatie

Eureka E75 en E85

De Eureka E75en E85 zijn technische hoogstandjes als het gaat om ecologisch en efficiënt ontwerp.

De E75 is ontworpen om snel en productief te kunnen werken tegen een scherpe (aanschaf)prijs. Daarnaast is de machine op lange termijn nog steeds zeer interessant omdat het water gefilterd wordt voor hergebruik tijdens het schrobben (eco systeem). Hierdoor biedt de E75 het economisch voordeel dat het onafgebroken 4 uur lang kan doorschrobben, zonder te hoeven stoppen om bij te vullen, of om bij te laden. Bovendien past de E75 door alle doorgaande deuren door de totale breedte van 75cm

De E75 garandeert een drastiche vermindering van de onderhoudskost van uw vloeren dankzij de extreem competitieve aanschafprijs en een ruime standaard uitrusting. Dankzij de zeer eenvoudige bediening is er geen training van de gebruikers nodig.

De E85 van Eureka is een innovatieve opzit schrob- zuigautomaat. Zeer robuust en ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren op de moeilijkste industriële vloeren.

Dankzij de compacte afmetingen en de grote wendbaarheid zal de machine ook zeer goede prestaties leveren in magazijnen en grootwarenhuizen.

De E85 is ontworpen met comfort voor de bestuurder en met een eenvoudige bediening. De goede zichtbaarheid maakt het gebruik ook uitzonderlijk gemakkelijk en veilig.

Het zeer lage geluidsniveau maakt de E85 inzetbaar in alle soorten van gebouwen op alle ogenblikken.

De E85 is uitgerust met het exclusieve ECO SYSTEEM. Dit levert een besparing op tot 80% vergeleken met een conventionele machine.

OPTIES

  • Borstels en pads
  • Batterijen
  • Batterij lader
  • Zwaailicht
  • Urenteller

TOEPASSINGEN

Industriële sites, openbare gebouwen, scholen, kantoren, kerken, ziekenhuizen, luchthavens, havens, shoppings, magazijnen, schoonmaakbedrijven, enz…

VLOEREN

Ceramiek, marmer, betonvloeren, linoleum, en vele anderen…

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

TECHNISCHE SPECIFICATIESE75E85 ECO
Werkbreedte (mm)760810
Schoonwatertank capaciteit (L)110111 daarna onbeperkt
Vuilwatertank capaciteit (L)125113
Borstels2xPPL 0,62xPPL 0,6
Maximale productiviteit (m2/uur)45606075
Maximale werksnelheid (km/uur)67,5
Maximale werktijd (uur)2uur40min3uur
Draaicirkel (mm)1560970
Zuigmond breedte (mm)920995
AandrijvingBatterijen 4x6VKoffer 24V
TractieWieltractieWieltractie
Borsteldruk (KG)5246/67
Borstelmotor24V 400W24V 500W
Zuigmotor24V 550W24V 550W
Tractiemotor24V 700W24V 900W
Gewicht334630
Afmetingen lxbxh (mm)1435 x 820 x 12431532 x 820 x 1450
Batterijladeringebouwdingebouwd
PrijsN.O.T.K.N.O.T.K.

 

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen / appen met Bart van Nuland op +31610845314 of mail via info@veegmachinekopen.nl

Lansto Veegmachines B.V.
5.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
Patrick RossenPatrick Rossen
09:19 10 Mar 23
Bart heeft mij prima geadviseerd, volgens afspraak een mooie veegmachine bezorgd, uitleg gegeven en een korte demonstratie, perfect!
Hans Oude BreuilHans Oude Breuil
16:43 18 Feb 23
Enorm tevreden met de Lansto 2. Heel goede uitleg en een enorme service. Omdat we even moesten wachten, heeft Bart het onkruid maar even weggehaald. Nogmaals bedankt voor je eerlijke adviezen.
John BorsJohn Bors
15:44 29 Dec 22
Luistert en observeert en legt de opties uit. Toont ter plekke resultaat van apparatuur en is zeer schappelijk met inruil en prijs. Een top adres.
patrick huijpatrick huij
11:30 19 Dec 22
goede uitleg van hoe de machine werkt. hij werkt ook zeer goed voor mij ook met de schuif het loopt lekker top
Peter MeelhuysenPeter Meelhuysen
12:16 31 Oct 22
Bij aanschaf van onze onkruidmachine kwam Bart de machine bij ons thuis demonstreren. Naast het feit dat hij dit uiterst kundig en vooral vriendelijk deed, deed de machine zijn werk ook uitstekend. Daardoor hebben we direct een onkruidmachine besteld, die ook direct achtergelaten werd voor gebruik. Over die aankoop zijn we nog altijd zeer tevreden. Pakweg een jaar na aankoop kwam Bart ook weer aan huis om de machine een servicebeurt te geven. Ook toen zijn we weer uiterst vriendelijk door Bart geholpen. Na de servicebeurt bleek de machine brandstof te lekken. Ik heb dit gemeld en kort daarna stuurde Bart een bericht dat hij in de buurt was en of hij de lekkage kom komen verhelpen. Wij waren niet thuis maar hij heeft de reparatie toch (na akkoord van ons uiteraard) bij ons thuis uitgevoerd. Zonder kosten. Wat een ongelooflijk goede service lever je, Bart! Heel veel dank daarvoor.
Jaap-Jan SmitJaap-Jan Smit
19:17 27 Sep 22
Langs geweest om de machines te demonstreren zonder verplichting tot koop. Goede uitleg over de machines!
Bart SchuurmanBart Schuurman
17:05 10 Sep 22
Bart is heel vriendelijk ,legt alles goed uit wat wel en niet kan met de machines , hij heeft de machines bij hem in de bus zodat je hem gelijk hebt ,na het uit proberen van die machines . echt een fijn gesprek
Nicole van de WalleNicole van de Walle
09:36 02 Aug 22
Bart van Nuland van Lansto Veegmachines B.V. verdient deze beoordeling.* 's Ochtends gebeld om een Texas onkruidborstel te bestellen, 's middags stond hij er al, met een demo-model én een nieuwe.* Hij nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie met tips.* Géén gladde verkooppraatjes maar hij laat de keus aan jezelf.* Heel sympathiek en heel aardig voor de honden ;-)Echt een aanrader!
christa duroochrista duroo
08:02 29 Mar 22
Super tevreden met de Lansto 2. Bart is ermee langsgekomen voor demonstratie. Netjes & geduldig uitgelegd hoe machine werkt. Meerdere toestellen gedemonstreerd. Goede resultaten. Geen druk op verkoop. Prima !! Zeer tevreden. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!!
Marcel TilborghsMarcel Tilborghs
20:16 12 Dec 21
Demo ter plaatse. Verschillende mogelijkheden met voor- en nadelen. Service TOP!
Marjo BruurmijnMarjo Bruurmijn
20:51 20 Nov 21
Naast goede kwaliteit van de veegmachine krijg je nog een erg goed service ook. Wij zijn hiervan erg onder de indruk.Snelle service.
Ellen KotteEllen Kotte
10:44 08 Nov 21
Prettige en snelle manier van communiceren en afspraak plannen. Bart kwam met diverse machines in zijn bus. Goed en duidelijk advies gekregen passend bij onze situatie. Garantie staat hoog in het vaandel. Geen enkele druk om wat te 'moeten' kopen ondanks dat hij van ver moest komen.De machine inmiddels uitgeprobeerd en erg blij mee! Handzame machine, makkelijk te bedienen. Naast het opruimen van bladeren ook erg fijn om de voegen schoon te krijgen. Grote plukken onkruid verwijder ik van te voren en veegt de machine moeiteloos mee. Nu kunnen we door regelmatig te vegen het oprit schoon, onkruidvrij en netjes houden!
Roos GommersRoos Gommers
08:38 05 Nov 21
Super handig Bart kwam met zijn bus langs en had verschillende machines bij die we op ons eigen terrein uit konde proberen hij geeft goed advies in ons geval was een smallere machine beter vanwege de wendbaarheid. Ideaal om de juiste machine uit te kiezen.
Jan BeemerJan Beemer
17:50 14 Oct 21
Advies voor wat echt het best is voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes voor meer omzet. Duidelijke demo en mogelijkheid om op eigen terein de machines uit te proberen.
js_loader