Het 58V accu tuingereedschap van Texas

Lansto Veegmachines werkt reeds een aantal jaar samen met het Deense bedrijf Texas en ziet de laatste 10 jaar de ommezwaai naar accu aangedreven gereedschap met veel belangstelling. Texas kwam met een 18V range en een 40V range.

Beide een mooi pakket, maar niet echt onderscheidend van wat er al op de markt was.

In 2021 kwam daar de 58V range bij.

Wat een kracht! Wat een compleet pakket! Ik heb het volledige pakket gekocht om zelf te gaan gebruiken, we zijn echt onder de indruk!

De accu drijft het gereedschap van de toekomt: Geen uitlaatgassen, stiller, minder vibraties, goedkoper in gebruik (het is ons nog niet gelukt zelf brandstof te maken) maar misschien nog wel het belangrijkst: veel minder ‘gedoe’ / storingen.
Vooral het kleine motorische gereedschap hapert nogal eens, ook bij frequent (en relatief duur) onderhoud. De aandrijving van een elektrische auto bestaat uit 20 onderdelen, de aandrijving van een brandstof auto uit zo’n 800 onderdelen. Nogal een verschil! Zie bron Wikipedia

Texas gebruikt enkel de compacte Lithium-ion-accu’s, vanwege de betere prestaties en levensduur. Voor de 58V range zijn er 2 type accu’s beschikbaar: 2.0Ah en 4.0Ah.
Wij zijn meer fan van de 4.0Ah accu’s. Het prijs- en gewichtsverschil is niet zo groot maar de gebruiksduur is aanzienlijk beter.
De 2.0Ah versie kost 179,00 incl. btw.
De 4.0Ah versie kost 299,00 incl. btw.

De lader wordt gratis bijgeleverd bij de gazonmaaiers. Indien u deze niet aanschaft dan moet er een losse lader bij gekocht worden. Deze kost 65,00 incl. btw.

De grote valkuil bij omschakeling van brandstof: een allegaartje van verschillende merken en niet uitwisselbare accu’s.

Texas komt nu met een compleet assortiment tuingereedschap mét genoeg kracht. Dit is een aanrader!
Ons advies: koop een betaalbare serie accu gereedschap welke echt krachtig genoeg is, en uit te breiden is: dus geen allegaartje aan niet uitwisselbare accu’s.
Texas heeft een complete range 58V tuingereedschap, een ideale basis voor de toekomst!

Op alle items geldt 2 jaar garantie.

Klik hier voor de uitgebreide productfilm op youtube

Het Huidige assortiment 58V accu gereedschap van Texas bestaat uit:
Gazonmaaier LMZ5800 en LMZ5800TR
Bladblazer LBZ 5800
Heggenschaar HTZ 5800
Compacte Kettingzaag TCZ 5800
Kettingzaag CSZ 5800
Multitool BMZ 5800

Stuur een mailtje naar info@veegmachinekopen.nl of bel / app op 06-10845314, voor meer informatie en / of afspraak voor demonstratie / levering.

Set aanbieding of 10% korting op de verkoop adviesprijs tot en met 1 januari 2024