Dweilmachines

Home » Dweilmachines

De beste dweilmachines worden verkocht door Lansto B.V. In ons complete assortiment aan Eureka machines vindt u ook voor uw toepassing de juiste oplossing. Laat u overtuigen tijdens een vrijblijvende demonstratie!

Ruim aanbod aan Eureka dweilmachines

Eureka is hét Europese merk voor dweilmachines. Vooral door het zogeheten ECO-systeem krijgen de Eureka machines veel lof. Het ECO-systeem biedt de mogelijkheid om gebruikt water en reinigingsmiddel na de eerste reinigingscyclus opnieuw te gebruiken. Dit heeft onder meer als grote voordelen dat u langer aan een stuk door kunt werken, de schoon- en vuilwatertank korter hoeft te vullen en ledigen en bovendien veel water (met het benodigde reinigingsmiddel) en tijd kunt besparen. De Eureka dweilmachines worden verkocht in drie categorieën:

  • Eureka E36 of E46;
  • Eureka E51, E61, E71 of E81;
  • Eureka E75 of E85.

In ons aanbod vindt u altijd de geschikte dweilmachine voor uw toepassing.

Vrijblijvende demonstratie

Wij begrijpen dat het voor u moeilijk is om een keuze te maken uit onze dweilmachines. Wij helpen u dan ook graag! Niet alleen adviseren wij u op maat, ook voorzien wij u van een gratis demonstratie. Bevalt de machine? Dan laten we een exemplaar helemaal startklaar achter. Bel naar +31(0)6-1084 5314, mail naar info@veegmachinekopen.nl of vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This