Veegmachines voor het fijne werk

Home » Veegmachine voor het fijne werk

Veegmachine voor het fijne werk

Op deze website is een onderscheid gemaakt tussen veegmachines voor het fijne werk, en het zware werk. Dit omdat de Lanstoveegmachines erg krachtig zijn (de 60cm brede achterloop veegmachine Lansto 01 heeft al een sterkere motor dan de Eureka Compact opzit veegmachine van 95cm breed), daardoor zijn de Lansto machines vooral onwikkeld voor het ruwere buitenterrein. De Eureka veegmachines zijn verfijnde stille veegmachines met een geweldige stofafzuiging, ideaal voor in magazijnen, distibutiecentra, loodsen, garages etc. Vandaar de onderverdeling fijn en zwaar

Eureka heeft een aantal modellen ontwikkeld die echt thuis zijn in het fijne werk. Optimale wendbaarheid, ecologisch, stofafzuiging, zelfreinigende stoffilters etc. Van de Picobello met een bereik van 2100 meter per uur tot de compact die bijna een hectare per uur schoonveegt.

Van klein tot groot hebben wij 4 modellen veegmachines voor het fijne werk.

Picobello
Manuele veegmachine met stofafzuiging, 2100m² per uur
€ 689,00 exclusief BTW thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Tigra
Electrisch aangedreven met stofafzuiging, 5800m² per uur

Bekijk deze machine

Kobra
Benzine of electrisch aangedreven met stofafzuiging, 3510m² per uur

Bekijk deze machine

Compact/Rider
Rider, benzine of electrisch aangedreven met stofafzuiging, 9200m² per uur

Bekijk deze machine

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This