De passende schrobzuig machine voor uw situatie

Home » Schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines

ECO, DE NIEUWE LIJN SCHROBZUIGMACHINES DOOR EUREKA

Eureka is het Europese merk voor professionele schrobzuigmachines. Door continue te blijven innoveren behoort Eureka tot de top van professionele schrobzuigmachines, voor alle afmetingen van oppervlakten, dit alles met het ECO-systeem. Van kleine zeer wendbare achterloop schrobzuigmachines waarbij in 1 beweging de vloer met reinigingsmiddel geschrobt en gedroogd wordt, tot de grote opzit schrobzuigmachines met automatische vuilwaterfilter, zodat u veel minder frequent het water hoeft te verversen.

ECONOMISCH + ECOLOGISCH = ARBEIDSBESPARING = MINDER WATER / REININGSMIDDELEN GEBRUIK

Het exclusieve ECO systeem is ontworpen om productiviteit van de machine te maximaliseren in samenwerking met de schoonmaakoplossing.  Met een standaard schrobzuigmachine zal na het verbruik van de schoonwatertankoplossing, nog steeds 60% van de oplossing actief zijn en waarschijnlijk nogmaals te gebruiken.  Bij het ECO systeem, verkrijgbaar in bijna alle Eureka schrobzuigmachines, kan het gebruikte water en reinigingsmiddel nogmaals worden gebruikt na de eerste reinigingscyclus. Dit heeft de volgende voordelen: langere werktijd, korter vullen en ledigen van de schoon- en vuilwatertank, het besparen van veel water met het benodigde reinigingsmiddel, en ook niet onbelangrijk, het bespaard een hoop kostbare uren!

Eureka schrobzuigmachines zijn onder te verdelen in 3 groepen, door op de afbeelding of omschrijving te klikken kunt u meer informatie over de modellen vinden.

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Eureka E36 en E46
1250 tot 1600m² per uur

Bekijk deze machine

Eureka ECO 75 en ECO 85
4500 tot 6075m² per uur

Bekijk deze machine

Eureka E51, E61, E71 en E81
2100 tot 3645m² per uur

Bekijk deze machine

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This