Home » nat of droog vegen?

Nat vegen vs droog vegen

Nat vegen

Veegmachines voor buiten Zoals de Lansto 2-5 en de Lansto 10-17 hebben geen stofafzuiging, en geven daarom wat stof bij het vegen als het heel droog is. Deze machines werken het fijnst na een regenbui. Geen stof, en het vuil laat iets beter los doordat het ingeweekt is. ‘Schrobben doe je ook niet op een droge vloer’. 

Droog vegen

Veeg- zuigmachines voor binnen vegen het beste droog. Dit komt door de stofafzuiging. Als de ondergrond vochtig of nat zou zijn, dan wordt het veegresultaat minder, en raken de filters vervuild. 

Vrijblijvend contact

Iedere situatie is anders. Wij nemen daarom graag alle tijd om samen met u te beslissen welke onkruidmachine, veegmachine, rolbezem, veeg-zuigmachines geschikt is voor uw situatie. Desgewenst geven wij een demonstratie op locatie en laten we, indien de machine bevalt, direct een ander exemplaar achter. Neem daarom snel contact met ons op via +31(0)6-10845314info@veegmachinekopen.nl of ons contactformulier.

N

Ruime voorraad

N

Vandaag besteld, morgen in huis

N

Klantvriendelijk

Service

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven met de Lansto machines. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar (voorzien vanbrandstof en oliën) aan huis geleverd.

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen met Bart van Nuland op +31610845314 of contact opnemen via het contactformulier.

Share This