Veegmachine vs rolveger of rolbezem

Veegmachine is een verzamelnaam voor alle mogelijke aangedreven vegers. 

Onkruidmachine: 

Dit kan zijn een onkruidmachine zoals de Texas Pro Weed 710 waarvan de haren haast horizontaal staan, ongeveer zoals bij een bosmaaier, welke ideaal is voor het snel volledig onkruidvrij maken van de bestrating. Doordat de haren vrij plat staan, snijden deze het onkruid gemakkelijk door. De borstel van deze machines is meestal volledig staal, of een combinatie van staal met dikke nylon draden. Het voordeel aan deze machines is dat deze in 1 beweging het terrein altijd onkruidvrij krijgt, al staat het vuil een meter hoog. Nadeel is dat er geen opvangbak aan gekoppeld kan worden. 

Rolbezem of rolveger:

Een rolbezem of rolveger zoals de Lansto 2-5 en de Lansto 10-17, bestaat uit een borstelrol welke tegen de looprichting in, het liefst met een behoorlijke snelheid, het vuil voor zich uit veegt (het zwaardere veegwerk voor buiten). De rol kan uit verschillende materialen en hardheden bestaan, maar doorgaans is het (extra hard) nylon omdat de stalen haren snel afbreken bij dit systeem. Het voordeel van een rolbezem is dat deze uit te voeren is met een opvangbak waardoor het veegsel gelijk opgeruimd wordt. Het nadeel aan deze machines is dat er regelmatig geveegd moet worden (iedere 3-4 weken) om het onkruid en mos de baas te blijven.

Veegzuigmachine:

Een veegzuigmachine zoals de eureka Kobra is speciaal ontwikkeld voor stofvrij vegen (het fijne werk voor binnen). De machine bestaat meestal uit een rolbezem hoofdborstel welke omsloten is met een rubberen flap. De stof welke rond de borstel ontstaat wordt door een stofzuiger door een filter gezogen waardoor er totaal geen stof ontstaat bij het vegen. De Eureka veegmachines staat bekend om de geweldige en duurzame filters. Vaak wordt een veeg- zuigmachine uitgevoerd met een kopborstel om langs de randen te vegen. Deze kopborstel heeft echter geen stofafzuiging, en het is dus raadzaam deze zo min mogelijk te gebruiken. Een groot verschil met de rolbezems of rolvegers is dat de haren van de borstels een stuk minder hard zijn, ideaal voor gladde vloeren met stof, minder ideaal voor klinkerbestrating met voegen en zwaardere vervuiling. 

Verhuur

 U kunt bij Lansto Veegmachines BV een rolveger huren. Vraag onze medewerkers ook gerust om advies op maat over de aan te schaffen Lumag veegmachine. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van deze machines. Vraag hen dan ook gerust om meer informatie.

Onderhoud en reparatie

Heeft u een veegmachine gekocht? Dan kunnen wij het onderhoud en een eventuele reparatie ook op locatie uitvoeren! Maak vandaag nog een afspraak of bel naar 06 -10 84 53 14 en vraag naar de mogelijkheden! Velen gingen u al voor en profiteren nog elke dag van een kwalitatieve veegmachine! Wij geven ook vrijblijvend een demonstratie op locatie wanneer u geïnteresseerd bent!

Een veegmachine kopen of huren? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Vrijblijvend advies

N

Klantgericht

Ruime voorraad!

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen / appen met Bart van Nuland op +31610845314 of mail via info@veegmachinekopen.nl

Lansto Veegmachines B.V.
5.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
Patrick RossenPatrick Rossen
09:19 10 Mar 23
Bart heeft mij prima geadviseerd, volgens afspraak een mooie veegmachine bezorgd, uitleg gegeven en een korte demonstratie, perfect!
Hans Oude BreuilHans Oude Breuil
16:43 18 Feb 23
Enorm tevreden met de Lansto 2. Heel goede uitleg en een enorme service. Omdat we even moesten wachten, heeft Bart het onkruid maar even weggehaald. Nogmaals bedankt voor je eerlijke adviezen.
John BorsJohn Bors
15:44 29 Dec 22
Luistert en observeert en legt de opties uit. Toont ter plekke resultaat van apparatuur en is zeer schappelijk met inruil en prijs. Een top adres.
patrick huijpatrick huij
11:30 19 Dec 22
goede uitleg van hoe de machine werkt. hij werkt ook zeer goed voor mij ook met de schuif het loopt lekker top
Peter MeelhuysenPeter Meelhuysen
12:16 31 Oct 22
Bij aanschaf van onze onkruidmachine kwam Bart de machine bij ons thuis demonstreren. Naast het feit dat hij dit uiterst kundig en vooral vriendelijk deed, deed de machine zijn werk ook uitstekend. Daardoor hebben we direct een onkruidmachine besteld, die ook direct achtergelaten werd voor gebruik. Over die aankoop zijn we nog altijd zeer tevreden. Pakweg een jaar na aankoop kwam Bart ook weer aan huis om de machine een servicebeurt te geven. Ook toen zijn we weer uiterst vriendelijk door Bart geholpen. Na de servicebeurt bleek de machine brandstof te lekken. Ik heb dit gemeld en kort daarna stuurde Bart een bericht dat hij in de buurt was en of hij de lekkage kom komen verhelpen. Wij waren niet thuis maar hij heeft de reparatie toch (na akkoord van ons uiteraard) bij ons thuis uitgevoerd. Zonder kosten. Wat een ongelooflijk goede service lever je, Bart! Heel veel dank daarvoor.
Jaap-Jan SmitJaap-Jan Smit
19:17 27 Sep 22
Langs geweest om de machines te demonstreren zonder verplichting tot koop. Goede uitleg over de machines!
Bart SchuurmanBart Schuurman
17:05 10 Sep 22
Bart is heel vriendelijk ,legt alles goed uit wat wel en niet kan met de machines , hij heeft de machines bij hem in de bus zodat je hem gelijk hebt ,na het uit proberen van die machines . echt een fijn gesprek
Nicole van de WalleNicole van de Walle
09:36 02 Aug 22
Bart van Nuland van Lansto Veegmachines B.V. verdient deze beoordeling.* 's Ochtends gebeld om een Texas onkruidborstel te bestellen, 's middags stond hij er al, met een demo-model én een nieuwe.* Hij nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie met tips.* Géén gladde verkooppraatjes maar hij laat de keus aan jezelf.* Heel sympathiek en heel aardig voor de honden ;-)Echt een aanrader!
christa duroochrista duroo
08:02 29 Mar 22
Super tevreden met de Lansto 2. Bart is ermee langsgekomen voor demonstratie. Netjes & geduldig uitgelegd hoe machine werkt. Meerdere toestellen gedemonstreerd. Goede resultaten. Geen druk op verkoop. Prima !! Zeer tevreden. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!!
Marcel TilborghsMarcel Tilborghs
20:16 12 Dec 21
Demo ter plaatse. Verschillende mogelijkheden met voor- en nadelen. Service TOP!
Marjo BruurmijnMarjo Bruurmijn
20:51 20 Nov 21
Naast goede kwaliteit van de veegmachine krijg je nog een erg goed service ook. Wij zijn hiervan erg onder de indruk.Snelle service.
Ellen KotteEllen Kotte
10:44 08 Nov 21
Prettige en snelle manier van communiceren en afspraak plannen. Bart kwam met diverse machines in zijn bus. Goed en duidelijk advies gekregen passend bij onze situatie. Garantie staat hoog in het vaandel. Geen enkele druk om wat te 'moeten' kopen ondanks dat hij van ver moest komen.De machine inmiddels uitgeprobeerd en erg blij mee! Handzame machine, makkelijk te bedienen. Naast het opruimen van bladeren ook erg fijn om de voegen schoon te krijgen. Grote plukken onkruid verwijder ik van te voren en veegt de machine moeiteloos mee. Nu kunnen we door regelmatig te vegen het oprit schoon, onkruidvrij en netjes houden!
Roos GommersRoos Gommers
08:38 05 Nov 21
Super handig Bart kwam met zijn bus langs en had verschillende machines bij die we op ons eigen terrein uit konde proberen hij geeft goed advies in ons geval was een smallere machine beter vanwege de wendbaarheid. Ideaal om de juiste machine uit te kiezen.
Jan BeemerJan Beemer
17:50 14 Oct 21
Advies voor wat echt het best is voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes voor meer omzet. Duidelijke demo en mogelijkheid om op eigen terein de machines uit te proberen.
js_loader