Veegmachines voor het fijne werk

Eureka Picobello 101 en 151

De Picobello veegmachine met stofafzuiging is een echte uitblinker in het fijne veegwerk / stofvrij vegen.

De picobello is de eerste en enige manuele veegmachine ter wereld die het stof echt onder controle kan houden.

De machine heeft een veegbreedte van 700 mm en een veegcapaciteit tot 2.100 m²/h. Dat is minstens 10x sneller dan iemand met een gewone bezem.

De Picobello 151 is met zjin batterijloze stofafzuiging uitermate geschikt voor binnengebruik.

De Picobello 151 combineert PRODUCTIVITEIT, EENVOUD, ECOLOGIE en WAARDE VOOR ZIJN GELD. Ze kan overal worden ingezet om kleine en middelgrote oppervlakten stofvrij te houden.

De Picobello 151 is een zeer innovatieve manuele veegmachine met een gepatenteerd systeem voor volledige stofbeheersing. Ook het opwaaiend stof dat ontstaat bij het gebruik van een gewone borstel.

De Picobello 151 heeft een ongelimiteerd werktijd, is volledig geruisloos en 100 % ecologisch.

We hebben een manuele veegmachine met stofafzuiging ontworpen volledig vrij van batterijen, motoren en kabels. Dit garandeert een groot gebruiksgemak, waar voor uw geld en respect voor het milieu.

TOEPASSINGSGEBIED

Industrie, Openbare instellingen, Scholen, Kantoren, Automotive, Ziekenhuizen, Luchthavens, Retail, Winkel centra, Logistiek en Schoonmaakbedrijven.

VLOERTOEPASSINGEN

Ceramische tegels, Marmer, Composiet vloeren, Beton vloeren, Linoleum, Anti-slip vloeren, en veel meer soorten harde vloeren die gereinigd dienen te worden..

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

TECHNISCHE SPECIFICATIESPicobello 101Picobello 151
Werkbreedte met 1 zijborstel (mm)700700
Werkbreedte met hoofdborstel (mm)500500
Maximale capaciteit (m2/uur)21002100
Aanbevolen werk snelheid (km / uur)33
Capaciteit opvangbak vooraan  (Liter)2626
Capaciteit opvangbak achteraan (Liter)44
LedigingssysteemManueelManueel
FiltertypePolyester patroonfilter
AandrijvingManueelManueel
StofafzuigingNeeJa
Standaardafmetingen (LxBxH in MM)1296 x 824 x 9371296 x 824 x 937
Maximum gewicht (KG)25,525,5
Prijs (excl. BTW)€ 686,00€ 819,00

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen / appen met Bart van Nuland op +31610845314 of mail via info@veegmachinekopen.nl

Lansto Veegmachines B.V.
5.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
Patrick RossenPatrick Rossen
09:19 10 Mar 23
Bart heeft mij prima geadviseerd, volgens afspraak een mooie veegmachine bezorgd, uitleg gegeven en een korte demonstratie, perfect!
Hans Oude BreuilHans Oude Breuil
16:43 18 Feb 23
Enorm tevreden met de Lansto 2. Heel goede uitleg en een enorme service. Omdat we even moesten wachten, heeft Bart het onkruid maar even weggehaald. Nogmaals bedankt voor je eerlijke adviezen.
John BorsJohn Bors
15:44 29 Dec 22
Luistert en observeert en legt de opties uit. Toont ter plekke resultaat van apparatuur en is zeer schappelijk met inruil en prijs. Een top adres.
patrick huijpatrick huij
11:30 19 Dec 22
goede uitleg van hoe de machine werkt. hij werkt ook zeer goed voor mij ook met de schuif het loopt lekker top
Peter MeelhuysenPeter Meelhuysen
12:16 31 Oct 22
Bij aanschaf van onze onkruidmachine kwam Bart de machine bij ons thuis demonstreren. Naast het feit dat hij dit uiterst kundig en vooral vriendelijk deed, deed de machine zijn werk ook uitstekend. Daardoor hebben we direct een onkruidmachine besteld, die ook direct achtergelaten werd voor gebruik. Over die aankoop zijn we nog altijd zeer tevreden. Pakweg een jaar na aankoop kwam Bart ook weer aan huis om de machine een servicebeurt te geven. Ook toen zijn we weer uiterst vriendelijk door Bart geholpen. Na de servicebeurt bleek de machine brandstof te lekken. Ik heb dit gemeld en kort daarna stuurde Bart een bericht dat hij in de buurt was en of hij de lekkage kom komen verhelpen. Wij waren niet thuis maar hij heeft de reparatie toch (na akkoord van ons uiteraard) bij ons thuis uitgevoerd. Zonder kosten. Wat een ongelooflijk goede service lever je, Bart! Heel veel dank daarvoor.
Jaap-Jan SmitJaap-Jan Smit
19:17 27 Sep 22
Langs geweest om de machines te demonstreren zonder verplichting tot koop. Goede uitleg over de machines!
Bart SchuurmanBart Schuurman
17:05 10 Sep 22
Bart is heel vriendelijk ,legt alles goed uit wat wel en niet kan met de machines , hij heeft de machines bij hem in de bus zodat je hem gelijk hebt ,na het uit proberen van die machines . echt een fijn gesprek
Nicole van de WalleNicole van de Walle
09:36 02 Aug 22
Bart van Nuland van Lansto Veegmachines B.V. verdient deze beoordeling.* 's Ochtends gebeld om een Texas onkruidborstel te bestellen, 's middags stond hij er al, met een demo-model én een nieuwe.* Hij nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie met tips.* Géén gladde verkooppraatjes maar hij laat de keus aan jezelf.* Heel sympathiek en heel aardig voor de honden ;-)Echt een aanrader!
christa duroochrista duroo
08:02 29 Mar 22
Super tevreden met de Lansto 2. Bart is ermee langsgekomen voor demonstratie. Netjes & geduldig uitgelegd hoe machine werkt. Meerdere toestellen gedemonstreerd. Goede resultaten. Geen druk op verkoop. Prima !! Zeer tevreden. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!!
Marcel TilborghsMarcel Tilborghs
20:16 12 Dec 21
Demo ter plaatse. Verschillende mogelijkheden met voor- en nadelen. Service TOP!
Marjo BruurmijnMarjo Bruurmijn
20:51 20 Nov 21
Naast goede kwaliteit van de veegmachine krijg je nog een erg goed service ook. Wij zijn hiervan erg onder de indruk.Snelle service.
Ellen KotteEllen Kotte
10:44 08 Nov 21
Prettige en snelle manier van communiceren en afspraak plannen. Bart kwam met diverse machines in zijn bus. Goed en duidelijk advies gekregen passend bij onze situatie. Garantie staat hoog in het vaandel. Geen enkele druk om wat te 'moeten' kopen ondanks dat hij van ver moest komen.De machine inmiddels uitgeprobeerd en erg blij mee! Handzame machine, makkelijk te bedienen. Naast het opruimen van bladeren ook erg fijn om de voegen schoon te krijgen. Grote plukken onkruid verwijder ik van te voren en veegt de machine moeiteloos mee. Nu kunnen we door regelmatig te vegen het oprit schoon, onkruidvrij en netjes houden!
Roos GommersRoos Gommers
08:38 05 Nov 21
Super handig Bart kwam met zijn bus langs en had verschillende machines bij die we op ons eigen terrein uit konde proberen hij geeft goed advies in ons geval was een smallere machine beter vanwege de wendbaarheid. Ideaal om de juiste machine uit te kiezen.
Jan BeemerJan Beemer
17:50 14 Oct 21
Advies voor wat echt het best is voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes voor meer omzet. Duidelijke demo en mogelijkheid om op eigen terein de machines uit te proberen.
js_loader