Snel en mileuvriendelijk uw bestrating vrij van onkruid en mos

Veegmachines voor het zware werk

Veegmachines zijn er in alle soorten en maten, goedkope veegmachines die manueel vooruit geduwd moeten worden, veegmachines met een schone 4 takt B&S benzine motor welke zichzelf voortbewegen en grote ride-on veegmachines voor het professioneel onderhouden van grote terreinen. Sommige veegmachines hebben een stofafzuiging, andere veegmachines zijn weer beter in het grovere werk zoals onkruid groei tegengaan en sneeuwvegen.

De Lansto veegmachines zijn een echte must have als u snel en mileuvriendelijk uw bestrating schoon wilt houden. 

Op deze website is een onderscheid gemaakt tussen veegmachines voor het fijne werk, en het zware werk. Dit omdat de Lansto veegmachines erg krachtig zijn (de 60cm brede achterloop veegmachine Lansto 2 heeft al een sterkere motor dan de Eureka Compact opzit veegmachine van 95cm breed). Ook de borstels van de Lansto veegmachines zijn een stuk harder. De Lansto machines zijn speciaal ontwikkeld voor het ruwere buitenterrein. De Eureka veegmachines zijn verfijnde stille veegmachines met een geweldige stofafzuiging voor binnen.

De Lansto veegmachines zijn de meest verkochte veegmachines. Een goede en schone 4 takt motor, meer dan voldoende kracht en een extra harde borstel. Meestal worden de Lansto Veegmachines geleverd met een Briggs and Stratton motor (B&S); de grootste motorproducent ter wereld. Voor sporadisch gebruik kunt u ook kiezen voor dezelfde opbouw, echter met Texas motor. Dit is een Chinese motor, welke onder eigen merk zoals Lumag, Texas, Güde, Hyundai etc. op de Europese markt worden gebracht.

De ontwikkeling van de Lansto veegmachines is begonnen in 2007 uit de behoefte naar een veegmachine voor privé gebruik (600m2 bestrating). Het aanbod destijds was erg matig en duur, waardoor de Lansto veegmachines ontstonden. Een basis van Texas, waarbij de motor, aandrijving, borstel etc. vervangen wordt.
Hierdoor zijn de Lansto veegmachines nog beter inzetbaar voor het bedrijfsmatig en particulier gebruik; voor als het morgen ook nog goed moet zijn.

Ondertussen zijn de Lansto modellen veel gekopieerd dit is een compliment, echter de aandrijving, borstel en zelfs motor laten nog veel te wensen over.

In tegenstelling tot de standaard veegmachines heeft Lansto een aantal aanpassingen gedaan zoals:

    • Verzwaarde en versnelde aandrijving waardoor er meer contactmomenten zijn tussen de borstel en de ondergrond.
    • Borstel (extra harde en gekartelde dikke nylon haren).
    • Geen kunststof handvaten, maar stalen handvaten, in rubber huls
    • Eenvoudige hoekverstelling om de borstel schuin naar links en rechts of recht vooruit te laten vegen
    • Traploos regelbare werksnelheid

De Lansto Veegmachines: koploper door kwaliteit machines en service op locatie.

Voor Google recensies kunt u op Google zoeken naar ‘Lansto Veegmachines B.V.’ of op deze link klikken.

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie? Of wilt u misschien wat extra informatie over onze machines aanvragen?

Texas Pro Weed 710

Texas Pro Weed 710
Onkruidmachine voor het zware werk, met extra set borstels
€ 826,45 excl. Btw / € 1000,00 incl. Btw startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Lansto 5, B&S motor 70cm breed
B&S 950 series, 6.5 pk benzine, 70cm breed
€ 871,90 excl. Btw / € 1055,00 incl. Btw startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Lansto 2, 60cm breed
B&S 950 series, 6.5 pk benzine motor, 60cm breed
€ 818,18 excl. Btw / € 990,00 incl. Btw startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Lansto 12, 13, 16 en 17 met B&S motor
80 of 100cm breed met goede B&S motor, eventueel elektrisch gestart,
Vanaf € 1136,36 exclusief BTW startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Lansto 3, Texas Handy Sweep 650 TG
Texas 650 TG series motor (Loncin) van 5,7 pk benzine, 60cm breed
€ 735,54 excl. Btw / € 890,00 incl. Btw startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Lansto 10, 11, 14 en 15 met TREX motor
80 of 100 cm breed met TREX (Loncin) motor
vanaf € 1053,72 excl. Btw / startklaar thuisbezorgd

Bekijk deze machine

Iedere situatie is anders, voor persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie kunt u daarom bellen / appen met Bart van Nuland op +31610845314 of mail via info@veegmachinekopen.nl

Lansto Veegmachines B.V.
5.0
Gebaseerd op 83 beoordelingen
powered by Google
Patrick RossenPatrick Rossen
09:19 10 Mar 23
Bart heeft mij prima geadviseerd, volgens afspraak een mooie veegmachine bezorgd, uitleg gegeven en een korte demonstratie, perfect!
Hans Oude BreuilHans Oude Breuil
16:43 18 Feb 23
Enorm tevreden met de Lansto 2. Heel goede uitleg en een enorme service. Omdat we even moesten wachten, heeft Bart het onkruid maar even weggehaald. Nogmaals bedankt voor je eerlijke adviezen.
John BorsJohn Bors
15:44 29 Dec 22
Luistert en observeert en legt de opties uit. Toont ter plekke resultaat van apparatuur en is zeer schappelijk met inruil en prijs. Een top adres.
patrick huijpatrick huij
11:30 19 Dec 22
goede uitleg van hoe de machine werkt. hij werkt ook zeer goed voor mij ook met de schuif het loopt lekker top
Peter MeelhuysenPeter Meelhuysen
12:16 31 Oct 22
Bij aanschaf van onze onkruidmachine kwam Bart de machine bij ons thuis demonstreren. Naast het feit dat hij dit uiterst kundig en vooral vriendelijk deed, deed de machine zijn werk ook uitstekend. Daardoor hebben we direct een onkruidmachine besteld, die ook direct achtergelaten werd voor gebruik. Over die aankoop zijn we nog altijd zeer tevreden. Pakweg een jaar na aankoop kwam Bart ook weer aan huis om de machine een servicebeurt te geven. Ook toen zijn we weer uiterst vriendelijk door Bart geholpen. Na de servicebeurt bleek de machine brandstof te lekken. Ik heb dit gemeld en kort daarna stuurde Bart een bericht dat hij in de buurt was en of hij de lekkage kom komen verhelpen. Wij waren niet thuis maar hij heeft de reparatie toch (na akkoord van ons uiteraard) bij ons thuis uitgevoerd. Zonder kosten. Wat een ongelooflijk goede service lever je, Bart! Heel veel dank daarvoor.
Jaap-Jan SmitJaap-Jan Smit
19:17 27 Sep 22
Langs geweest om de machines te demonstreren zonder verplichting tot koop. Goede uitleg over de machines!
Bart SchuurmanBart Schuurman
17:05 10 Sep 22
Bart is heel vriendelijk ,legt alles goed uit wat wel en niet kan met de machines , hij heeft de machines bij hem in de bus zodat je hem gelijk hebt ,na het uit proberen van die machines . echt een fijn gesprek
Nicole van de WalleNicole van de Walle
09:36 02 Aug 22
Bart van Nuland van Lansto Veegmachines B.V. verdient deze beoordeling.* 's Ochtends gebeld om een Texas onkruidborstel te bestellen, 's middags stond hij er al, met een demo-model én een nieuwe.* Hij nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie met tips.* Géén gladde verkooppraatjes maar hij laat de keus aan jezelf.* Heel sympathiek en heel aardig voor de honden ;-)Echt een aanrader!
christa duroochrista duroo
08:02 29 Mar 22
Super tevreden met de Lansto 2. Bart is ermee langsgekomen voor demonstratie. Netjes & geduldig uitgelegd hoe machine werkt. Meerdere toestellen gedemonstreerd. Goede resultaten. Geen druk op verkoop. Prima !! Zeer tevreden. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!!
Marcel TilborghsMarcel Tilborghs
20:16 12 Dec 21
Demo ter plaatse. Verschillende mogelijkheden met voor- en nadelen. Service TOP!
Marjo BruurmijnMarjo Bruurmijn
20:51 20 Nov 21
Naast goede kwaliteit van de veegmachine krijg je nog een erg goed service ook. Wij zijn hiervan erg onder de indruk.Snelle service.
Ellen KotteEllen Kotte
10:44 08 Nov 21
Prettige en snelle manier van communiceren en afspraak plannen. Bart kwam met diverse machines in zijn bus. Goed en duidelijk advies gekregen passend bij onze situatie. Garantie staat hoog in het vaandel. Geen enkele druk om wat te 'moeten' kopen ondanks dat hij van ver moest komen.De machine inmiddels uitgeprobeerd en erg blij mee! Handzame machine, makkelijk te bedienen. Naast het opruimen van bladeren ook erg fijn om de voegen schoon te krijgen. Grote plukken onkruid verwijder ik van te voren en veegt de machine moeiteloos mee. Nu kunnen we door regelmatig te vegen het oprit schoon, onkruidvrij en netjes houden!
Roos GommersRoos Gommers
08:38 05 Nov 21
Super handig Bart kwam met zijn bus langs en had verschillende machines bij die we op ons eigen terrein uit konde proberen hij geeft goed advies in ons geval was een smallere machine beter vanwege de wendbaarheid. Ideaal om de juiste machine uit te kiezen.
Jan BeemerJan Beemer
17:50 14 Oct 21
Advies voor wat echt het best is voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes voor meer omzet. Duidelijke demo en mogelijkheid om op eigen terein de machines uit te proberen.
js_loader